BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving wordt gesteund door de directie Eenvoudig Beter van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu & Programma Aan de slag met de Omgevingswet. De achtergrondbeelden op de website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


WORD LID
Jong Leefomgeving - Leden

WORD LID

Alle jong professionals die werkzaam zijn op het gebied van de (fysieke) leefomgeving kunnen zich aanmelden bij Jong Leefomgeving. Als lid van Jong Leefomgeving wordt je middels een digitale nieuwsbrief op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op het gebied van de (fysieke) leefomgeving. Daarnaast ontvang je als lid voor alle activiteiten en bijeenkomsten die Jong Leefomgeving organiseert een uitnodiging en krijg je, in samenwerking met de kerngroep, de mogelijkheid een actieve bijdrage te leveren aan het netwerk. 

Spreekt dit je aan, meld je dan nu aan via onderstaand formulier en word kosteloos lid van Jong Leefomgeving!  Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.*

*

*

*
*
Geboortedatum: *

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief?
Ja Nee

Zet een vinkje in het vakje:


Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedIn...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design