CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


NIEUWS
Open Podium Jong Leefomgeving: De Omgevingswet in de praktijk

NIEUWS

Open Podium Jong Leefomgeving: De Omgevingswet in de praktijk

De Omgevingswet in de Praktijk

2016 was weer een succesvol jaar voor Jong Leefomgeving. Tijdens de laatste kerngroepbijeenkomst werden de praktijkervaringen gerelateerd aan de Omgevingswet met elkaar gedeeld. Werken vanuit de identiteit en ambities van een gebied en het opstellen van een omgevingsvisie is waardevol in processen en de totstandkoming van ruimtelijke plannen. Geconcludeerd werd dat we daar nu al mee aan de slag kunnen. Aan iedereen dan ook de oproep om dit ook daadwerkelijk te doen. Een verslag van de gehele bijeenkomst staat hier.

 

 Terug
Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design