CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving wordt gesteund door de directie Eenvoudig Beter van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu & Programma Aan de slag met de Omgevingswet. De achtergrondbeelden op de website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


ORGANISATIE
Jong Leefomgeving - Organisatie

ORGANISATIE

Netwerk Jong Leefomgeving wordt gecoördineerd door het bestuur, dat bestaat uit vier bestuursleden. In aanvulling op het bestuur is er een kerngroep, waarin leden van het netwerk het bestuur kunnen ondersteunen in het realiseren van de doelen en ambities van het netwerk. Het bestuur streeft er naar een kerngroep te formeren uit leden van Jong Leefomgeving met zeer uiteenlopende achtergronden en disciplines. De kerngroep moet het integrale profiel weerspiegelen dat met de komst van de Omgevingswet wordt beoogd.

 

 

BESTUUR

Het bestuur is verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het uitdragen van de missie van Netwerk Jong Leefomgeving en de algehele gang van zaken rondom het netwerk. Daarnaast vertegenwoordigt het bestuur het netwerk tijdens bijeenkomsten die door andere partijen worden georganiseerd. Het bestuur houdt zich naast de ‘organisatie’ ook bezig met de inhoud! De inhoudelijke kant wordt vormgegeven door aan te slag te gaan met vraagstukken over de Leefomgeving en Omgevingswet die o.a. door de Programmaraad ‘Aan de slag met de Omgevingswet’ worden aangedragen (zie ook het kopje ‘Kerngroep’).

 

Het bestuur van Jong leefomgeving wordt gevormd door:

 • Juul Osinga

  Juul Osinga is junior adviseur ondergrond en ruimtelijke ontwikkeling bij TTE Consultants en daarnaast voorzitter van Netwerk Jong Leefomgeving.

 • Martha Bleeker

  Martha Bleeker is projectleider ruimtelijke ordening bij Rho Adviseurs en als bestuurslid mede verantwoordelijk voor de 'inhoudelijke' kant van het netwerk.

 • Astrid Benders

  Astrid Benders is Projectmanager bij Over Morgen en tevens bestuurslid die de 'inhoudelijke' kant van het netwerk behartigd.

 • Roel van Wijk

  Roel van Wijk is adviseur bij adviesbureau Digireg en is bestuurslid 'communicatie' binnen Netwerk Jong Leefomgeving.

KERNGROEP

De kerngroep bestaat uit circa 20 actieve leden van Netwerk Jong Leefomgeving. Een keer per kwartaal komen zij bij elkaar om in te gaan op actuele inhoudelijke Omgevingswet thema’s. De kerngroepbijeenkomsten zijn deels informatief, maar er wordt vooral veel gediscussieerd om ook echt een bijdrage te leveren aan bepaalde vraagstukken! Als lid van de kerngroep heb je zelf de vrijheid om een onderwerp voor de bijeenkomsten aan te dragen. Ook is het mogelijk om een van de bijeenkomsten te organiseren en inhoudelijk onderzoek naar een specifiek vraagstuk vanuit de leefomgeving of Omgevingswet op te pakken. In overleg de Programmaraad ‘Aan de slag met de Omgevingswet’ zal de kerngroep in 2017 weer op diverse interessante onderwerpen ingaan.

 

De kerngroep bestaat op dit moment uit:

 

 • Bas Oerlemans

  Adviseur ruimtelijke ordening bij BRO

 • Erik Grigorjan

  Advocaat bij MijnGemeenteDichtbij

 • Hetty Wenting

  Projectcoördinator bij Agel Adviseurs

 • Karin Markerink

  Advocaat bij Gijs Heutink Advocaten

 • Lennart Berends

  Medewerker Grondzaken bij Waterschap De Dommel

 • Lukasz Grus

  Business Developer bij Esri Nederland

  Assistant Professor GIS bij Wageningen University

 • Matthijs Vrij Peerdeman

  Adviseur Milieueffectrapportage bij Sweco

 • Renée Lameijer

  Trainee bij Provincie Zuid-Holland

 • Robbin Knuivers

  Planoloog en Adviseur bij RUIMTEVOLK

 • Sabine van den Berg

  Projectcoördinator bij Volq

 • Sten Camps

  Advisor Public Sector bij Hiemstra & De Vries

 • Teun Deuling

  Adviseur ruimtelijke ontwikkeling bij Witteveen+Bos

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design