CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving wordt gesteund door de directie Eenvoudig Beter van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu & Programma Aan de slag met de Omgevingswet. De achtergrondbeelden op de website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


DOCUMENTEN
Jong Leefomgeving - Papers

DOCUMENTEN

Eén van de onderdelen van Jong Leefomgeving is het schrijven van onderzoeken en papers over vraagstukken die leven binnen het werkveld van de Leefomgeving en de Omgevingswet. Als lid van Jong Leefomgeving kan ook jij (in samenwerking met de kerngroep) een actieve bijdrage leveren aan een onderzoek of paper. Je kunt je hiervoor opgeven door een mailtje te sturen aan bestuur@jongleefomgeving.nl . 

 

Alle onderzoeken en papers worden zodra ze zijn vrijgegeven gepubliceerd op deze website. Op die manier houden we jullie (in aanvulling op de nieuwsberichten) op de hoogte van actuele onderwerpen en hopen we discussies op gang te brengen. Het wordt mogelijk om (inhoudelijk) te reageren op hetgeen op deze pagina wordt geplaatst. 

 

Bekijk hieronder de eerste papers en andere documenten:


Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design