CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving wordt gesteund door de directie Eenvoudig Beter van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu & Programma Aan de slag met de Omgevingswet. De achtergrondbeelden op de website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


OVER
Jong Leefomgeving - Visie

OVER

Netwerk Jong Leefomgeving is een netwerk voor en door jonge professionals (tot en met 35 jaar) die actief zijn in het werkveld van de fysieke leefomgeving. Netwerk Jong Leefomgeving heeft als doel jonge professionals te stimuleren en faciliteren om een actieve bijdrage te leveren aan (de implementatie van) de Omgevingswet en de transitie die daarbij gaande is. Jonge professionals staan te popelen om hiermee aan de slag te gaan. Netwerk Jong Leefomgeving ondersteunt dit door activiteiten te organiseren en de kwaliteiten van onze generatie te profileren in het werkveld.

 

Achtergrond

Netwerk Jong Leefomgeving is in 2012 opgericht in samenwerking de directie ‘Eenvoudig Beter’ van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. De betrokkenheid van jonge professionals bij de totstandkoming en ontwikkeling van de Omgevingswet was toen laag, terwijl juist onze generatie veel belang heeft bij de Omgevingswet. De Omgevingswet is immers niet alleen een verandering van wet- en regelgeving. De Omgevingswet beoogt een fundamentele verandering van de wijze waarop Nederland gemaakt en beheerd wordt. Jonge professionals kunnen en willen daar een bijdrage aan leveren. De ambitie om dit te stimuleren en faciliteren wordt ondersteund door de directie ‘Eenvoudig Beter’. Inmiddels is de ondersteuning overgedragen aan het programma ‘Aan de slag met de Omgevingswet’, waarin alle overheden met elkaar samenwerken om van de Omgevingswet een succes te maken.

 

Doelen

Netwerk Jong Leefomgeving streeft er naar:

  • Een bijdrage te leveren aan (de implementatie van) de Omgevingswet de transitie die daarbij gaande is;
  • De betrokkenheid van jonge professionals bij bovenstaande vraagstukken te vergroten;
  • De persoonlijke en professionele ontwikkeling van jonge professionals te stimuleren.
Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design