CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Big Data: What's in a name?

19 mei 2016

We kunnen er niet meer omheen: Big Data is overal en is van grote betekenis. De term ‘Big Data’ impliceert iets nieuws en veelomvattends. Maar, what’s in a name? Wat schuilt er achter het concept ‘Big Data’, wat betekent het nou écht én wat kunnen we er mee in het werkveld van de fysieke leefomgeving?

 

Graag nodigen wij je uit voor een middag waarin de betekenis van ‘Big Data’ voor het werkveld van de fysieke leefomgeving centraal staat. Deze activiteit is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, TNO en Netwerk Jong Leefomgeving. TNO is tevens de gastheer voor deze middag.

 

Tijdens de bijeenkomst wordt zowel aandacht besteed aan de 'governance' aspecten van 'Big Data' als de toegepaste kant van Big Data. De centrale vraag van deze middag luidt: Wat is de impact van Big Data op het werkveld van de fysieke leefomgeving? 

 

Aanmelden voor deze activiteit kan via onderstaande link.


Bezoek de website van Big Data: What's in a name?

Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design