CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Bijdrage: Informatiebijeenkomst Wetsvoorstel Omgevingswet

26 juni 2014 - vanaf 02:00u t/m u

Deze week is het wetsvoorstel Omgevingswet naar de Tweede Kamer gestuurd. Op 26 juni vindt hierover een informatiebijeenkomst plaats om iedereen bij te praten over de ins en outs van het wetsvoorstel. Jong Leefomgeving is hierbij aanwezig en zal een peiling houden onder alle deelnemers middels een digitale enquête. De resultaten van de enquête worden 'live' weergegeven op een groot televisiescherm bij onze stand op de informatiemarkt. Neem jij deel aan deze dag? Dan zien we je graag bij onze stand! Het gehele bestuur is hier aanwezig, een mooie gelegenheid om even kennis te maken en ideeën uit te wisselen.


Bezoek de website van Bijdrage: Informatiebijeenkomst Wetsvoorstel Omgevingswet

Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design