CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Bijeenkomst: Café MAAKdeRuimte, Samenwerken = Vertrouwen

3 juli 2014 - vanaf 02:00u t/m u

Op donderdag 3 juli is CAFÉ de RUIMTE geopend in Arnhem. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door 'Platform MAAKdeRUIMTE' in samenwerking met 'Netwerk Jong Leefomgeving' en de 'Provincie Gelderland'. Graag nodigen we jullie uit om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst vindt plaats van 16:30 - 18:00 in Arnhem, bij Coehoorn Centraal, een gebied naast het centraal station in Arnhem. Meer informatie vinden jullie in de uitnodiging: http://goo.gl/7XirmS

Het thema van deze bijeenkomst is 'Samenwerken = Vertrouwen'. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar verkennen wat de toekomstige Omgevingswet betekent voor samenwerking tussen overheid, gebruikers, initiatiefnemers en burgers. Aan de hand van een aantal voorbeelden laten we zien hoe hier in de praktijk mee wordt omgegaan. Hierbij komt onder andere het project 'Coehoorn Centraal' aan de orde en de integrale omgevingsvisie 'Gelderland Anders' van de provincie Gelderland.

De bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit platform 'MAAKdeRUIMTE'. MAAKdeRUIMTE ( http://www.maakderuimte.nl/ ) is een on- en offline community, waar enthousiaste ‘Ruimtemakers’ en leden hun visie op de leefomgeving van (over)morgen presenteren en uitwisselen. In MAAKdeRUIMTE werken Boekel de Nerée (Anne-Marie Klijn), het ministerie van Infrastructuur en Milieu (programmadirectie Eenvoudig Beter) en Netwerk Jong Leefomgeving inhoudelijk met elkaar samen. Het platform is sterk gerelateerd aan de Omgevingswet: om de ambities en kansen van de Omgevingswet daadwerkelijk te realiseren is een andere manier van denken vereist, het platform probeert een bijdrage te leveren aan deze andere manier van denken.

 


Bezoek de website van Bijeenkomst: Café MAAKdeRuimte, Samenwerken = Vertrouwen

Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design