CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Bijeenkomst: Flexwonen & Omgevingswet

28 januari 2020

De term 'flexwonen' komt steeds vaker voor, maar wat is flexwonen nu eigenlijk? Flexwonen biedt de mogelijkheid om op korte termijn te voorzien in de woningvraag, zonder dat dit ten koste gaat van de bouw van permanente woningen. De bedoeling is dat er meer tijdelijke en flexibele woningen komen op korte termijn. Dit past mooi bij de woningbouwopgave die we in Nederland hebben waar de Omgevingswet ook faciliterend voor zou moeten werken. Maar hoe ziet dit er in de praktijk dan uit?


In Wageningen worden 312 tijdelijke studentenwoningen gerealiseerd. Wij gaan op bezoek bij Idealis, de ontwikkelaar van deze studentenwoningen. Hierbij krijgen we inzicht in hoe Idealis naar flexibel wonen kijkt en dit toepast in de praktijk. Ook krijgen we antwoord op de vraag: Waarom heeft Idealis flexwonen in haar recent vastgestelde strategisch vastgoed beleid opgenomen? Tijdens deze netwerkactiviteit gaan we met elkaar in gesprek over hoe de Omgevingswet faciliterend zou kunnen werken bij het realiseren van de woningbouwopgaven. Tot slot gaan we kijken bij de bouwlocatie van studentenwoningen om eens met eigen ogen te zien hoe het er in de praktijk uitziet.
 
Programma: Het programma begint rond 14:00 en is rond 16:30 afgelopen. Daarna sluiten we af met een borrel.
Locatie: nabij Wageningen Business- en Science Park
 
Aanmelden
Deze interessante bijeenkomst mét een uniek kijkje op de bouwlocatie wil je toch niet missen? Meld je nu aan door een mail te sturen aan info@jongleefomgeving.nl! Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers.Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design