CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Congres Omgevingswet

16 juni 2016

Met de komst van de Omgevingswet wordt de leefomgeving het nieuwe, belangrijke vakgebied van de toekomst. Het gaat daarin over méér dan bestemmingen en milieunormen. Integraliteit, burgerparticipatie en duurzaamheid worden leidend; the next level in de leefomgeving.

 

Het Omgevingswetcongres van Binnenlands Bestuur biedt de kans om kennis en vaardigheden op te doen en vooral uit te wisselen. Betrokkenheid van burgers, ondernemers en maatschappelijke organisaties staat centraal in de workshops. Bijvoorbeeld als het gaat over het vormgeven van “de nieuwe afdeling leefomgeving”, de vaardigheden die medewerkers nodig hebben en burgerparticipatie binnen toezicht, handhaving en vergunningverlening.

 

Aanmelden met korting!

Leden van Netwerk Jong Leefomgeving kunnen zich aanmelden met een kleine korting! Kijk voor meer informatie op de site van Binnenlands Bestuur.

 

Workshop - Je bent jong en je wilt wat met de Omgevingswet?

Netwerk Jong Leefomgeving en JS Consultancy verzorgen tijdens het Omgevingswetcongres een workshop. Meld je dus snel aan en doe met ons mee!

 

Welke skills heb jij nodig voor het vakgebied van de toekomst? De participatiesamenleving en de regierol van de gemeente vraagt ook andere vaardigheden van ambtenaren. De balans houden tussen ontwikkelingen uit handen geven en toch verantwoordelijkheid houden, hoe doe je dat? En hoe geef je daar invulling aan binnen de Omgevingswet? 

 

Meer informatie en inschrijven via onderstaande link.


Bezoek de website van Congres Omgevingswet

Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design