CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Dag van de Omgevingswet 2016

6 oktober 2016

Provinciehuis Zuid-Holland | Den Haag

 

De VVM organiseert in 2016 wederom de Dag van de Omgevingswet. Na de vier eerdere drukbezochte bijeenkomsten vindt op 6 oktober de eerste lustrumeditie plaats. Een goed moment, want in 2016 zijn er veel ontwikkelingen rond de Omgevingswet.

 

Recent maakte minister Schultz bekend dat de Omgevingswet voorjaar 2019 in werking treedt. De Algemene Maatregelen van Bestuur (AMvB's) zijn in consultatie en worden voorgehangen bij de Tweede en Eerste Kamer. De Invoeringswet gaat in consultatie in het najaar, evenals de Aanvullingswet Natuur. Ook over de Aanvullingswetten voor Geluid, Bodem en Grondeigendom wordt komende maanden meer bekend. Kortom, wilt u in één dag volledig bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen, dan bent u van harte welkom op 6 oktober 2016 op de Dag van de Omgevingswet.

 

Programma

Net als voorgaande edities is er een kort plenair programma. Prof. dr. Ben Schueler, raadslid bij de Raad van State en hoogleraar bestuursrecht en omgevingsrecht, praat u bij over de AMvB's. Vervolgens neemt Andries van den Broek, SCP en auteur van 'Niet buiten de burger rekenen!' u mee in de relatie Omgevingswet en participatie. Na de twee inleidingen kunt u kiezen uit een rijk keuzemenu aan deelsessies.

Het programma is bekend!

 

Organisatie

De vijfde editie van de Dag van de Omgevingswet vindt plaats op initiatief van de VVM in samenwerking met de Provincie Zuid-Holland, Provero, de VMR, VBWTN, Platform31, het Koninklijk Nederlands Waternetwerk, Stadswerk en Jong Leefomgeving.

 

Kosten (excl. BTW)

Categorie

Vroeg-

boek

Na 4

sep

Regulier€215,-€245,-
VVM-lid€125,-€145,-
Via organisatiepartner*€125,-€145,-
VVM-kortingslid**€65,-€65,-
Student (geen lid)€25,-€25,-
VVM-studentlid€15,-€15,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vroegboektarief geldig t/m 4 september. Wees er snel bij!

 

direct aanmelden>>

 

meer info: www.dagvandeomgevingswet.nl

 

* Via organisatiepartner houdt in: leden van Provero, VBWTN, KNW, Netwerk Jong Leefomgeving en VMR, partners van Platform 31 en medewerkers afdeling Milieu van de Provincie Zuid-Holland.

 

** VVM-kortingslid geldt voor leden die korting krijgen op het normale ledentarief, zoals gepensioneerden en recent afgestudeerden.


Bezoek de website van Dag van de Omgevingswet 2016

Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design