CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Dag van de Omgevingswet 2018

4 oktober 2018

In oktober neemt Jong Leefomgeving deel aan de Dag van de Omgevingswet.

 

Geef bij je aanmelding aan dat je lid bent van Netwerk Jong Leefomgeving en ontvang €100,- korting op de reguliere toegangsprijs!

Let op: of je lid bent, wordt bij ons geverifieerd. Nog geen lid? Meld je eenvoudig aan als lid

 

De Dag van de Omgevingswet kent dit jaar een aanvullende actie:

"Young professional introducé gaat voor half geld mee": Elke deelnemer mag één young professional (jonger dan 35 jaar) met dezelfde werkgever, als introducé meenemen voor de helft van het reguliere tarief. Aanbod geldt niet voor studentleden of recent afgestudeerde leden. Beide personen moeten zich individueel aanmelden.

 

Zie de website voor meer info.


Bezoek de website van Dag van de Omgevingswet 2018

Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design