CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Geoplaza offline

25 november 2014 - vanaf 01:00u t/m u

Jong Leefomgeving zal een bijdrage leveren aan Geoplaza offline. Geoplaza is een organisatie welke starters en jonge professionals uit het werkveld van geo-informatie koppelt aan werkgevers. Dit jaar organiseren zij op de Geobuzz beurs een middag voor jongeren. De verwachting is dat er rond de 50 studenten (mbo,hbo,wo) op af zullen komen. Onze bijdrage zal zich richten op de toekomstige Omgevingswet en wat dit gaat beteken voor geo-ict mensen die nu in opleiding zijn.

 


Bezoek de website van Geoplaza offline

Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design