CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Jong professional weekend: Werk mee aan een 3D Omgevingsvisie!

23 september 2016

In 2019 is het zover: de Omgevingswet gaat dan van kracht. Het gedachtegoed van de Omgevingswet sluit naadloos aan op ambities om de ruimte 3-dimensionaal te benaderen, waarbij onder- en bovengrond in samenhang worden bezien en de realisatie van maatschappelijke opgaven integraal wordt afgewogen. Dit is een complexe opgave, zeker gezien de huidige sectorale organisatie van ons werkveld. Jonge professionals zijn 'opgevoed met' integraal denken en kunnen daarom als geen ander een bijdrage leveren aan de benodigde cultuuromslag.

 

Haarlem is één van de eerste gemeenten in Nederland die een ruimtelijk plan inclusief de ondergrond gaat opstellen waarbij onder- en bovengrond als één ruimtelijk domein worden gezien. Met behulp van leuke werkvormen en nieuwe tools gaan we aan de slag om voor de gemeente Haarlem uit te zoeken wat de meerwaarde kan zijn van een integrale, 3D benadering van de leefomgeving. Hierbij staat het pilotgebied Amsterdamsevaart centraal. Met de opdracht doen de deelnemers ervaring op met het opstellen van een integrale 3D Omgevingsvisie en afwegingsprocessen en instrumenten die hierbij kunnen helpen.

 

Het weekend wordt georganiseerd door Netwerk Jong Leefomgeving en JongSTRONG in samenwerking met de gemeente Haarlem, gemeente Rotterdam en TNO. 

 

Meer informatie en aanmelden? Klik op onderstaande link!

 

 


Bezoek de website van Jong professional weekend: Werk mee aan een 3D Omgevingsvisie!

Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design