CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Kerngroepbijeekomst: Omgevingswet in de praktijk!

30 januari 2019

Steeds meer partijen zijn al bezig met (de implementatie van) de Omgevingswet! Wellicht jij ook? Graag nodigen wij je uit voor de eerste netwerkbijeenkomst van het nieuwe jaar die in het teken staat van de Omgevingswet in de praktijk. Tijdens de netwerkbijeenkomst staan jullie praktijkvoorbeelden, ervaringen en ideeën centraal! Grijp je kans en meld je aan om een pitch te geven of laat je inspireren door de ervaringen van anderen.

Gemeente Oisterwijk
We zijn deze bijeenkomst te gast bij de gemeente Oisterwijk (naast Tilburg). Een gemeente in Brabant die niet tot de grootste in Nederland behoort, maar waar ze wel degelijk met de uitdagingen van de Omgevingswet te maken hebben. Susan Bijsterveld neemt ons als gastvrouw mee in de veranderende houding die de Omgevingswet beoogd en de manier waarop zij haar collega's en de samenleving daarin meenemen. Daarbij legt ze een aantal uitdagingen aan het netwerk voor om over gedachte van te wisselen.
 
Pitches gezocht!
Na de introductie van de gemeente Oisterwijk is het podium beschikbaar voor jou! Blijven volgens jou bepaalde onderwerpen of thema’s te veel onderbelicht? Wil je een standpunt delen vanuit een bepaalde invalshoek of vanuit jouw deskundigheid? Of wil je je opgedane ervaringen delen op basis van een praktijkvoorbeeld? Leg het door middel van een korte pitch (max 5 minuten) voor aan de groep om de discussie aan te zwengelen of om juist feedback te krijgen vanuit de verschillende vakdisciplines die ons netwerk rijk is. Wil je graag pitchen? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@jongleefomgeving.nl.

Programma en locatie
De bijeenkomst vind plaats op 30 januari bij de gemeente Oisterwijk! Het programma is als volgt:

  • 14:00 – 14:30 – Inloop
  • 14:30 – 17:30 – Opening door gemeente Oisterwijk met aansluitend pitches!
  • 17:30 – 18:00 – Netwerkborrel

Meld je aan voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar info@jongleefomgeving.nl.Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design