CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Kerngroepbijeenkomst #1: Implementatie van de Omgevingswet

9 maart 2016

Zoals aangekondigd vindt aanstaande woensdag 9 maart de eerste kerngroepbijeenkomst van dit jaar plaats. Op het kantoor van Rijkswaterstaat (Locatie Westraven: Griffioenlaan 2 te Utrecht) gaan we het hebben over de implementatie van de Omgevingswet. Centraal staat de vraag ‘Wat kunnen wij voor ze doen?’ en ‘Welke middelen hebben we daarvoor nodig?’. Gerd de Kruif gaat als programma-manager invoeringsbegeleiding Omgevingswet vertellen welke stappen door RWS zijn gezet en wat de huidige stand van zaken is als het gaat om de implementatie van de wet. Daarna zullen we gezamenlijk tot een voorstel proberen te komen waarin we beschrijven hoe er ons inziens nu al invulling aan kan worden gegeven. Dit voorstel zullen we vervolgens aan Rijkswaterstaat overhandigen. Op hoofdlijnen ziet het programma er als volgt uit:
•    16.00 - 16.10 uur: inloop
•    16.10 - 16.20 uur: welkom
•    16.20 - 16.40 uur: presentatie Gerd de Kruif
•    16.40 - 16.45 uur: toelichten doel van de bijeenkomst
•    16.45 - 17.30 uur: uitwerken voorstel in groepen
•    17.30 - 17.55 uur: voorstellen plenair bespreken en aanscherpen
•    17.55 - 18.00 uur: afsluiting
•    18.00 - 19.00 uur: eten en verder praten

 Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design