CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Kerngroepbijeenkomst #4 - Omgevingswet in de praktijk!

7 december 2016

Op 7 december, van 15u - 18u, organiseren we de laatste kerngroepbijeenkomst van 2016 bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu in Den Haag. Thema van deze bijeenkomst is ‘Omgevingswet in de praktijk!’ en centraal staan verhalen over en ervaringen met de Omgevingswet vanuit Netwerk Jong Leefomgeving zelf.

 

Programma

  • 14:50 - Inloop
  • 15:10 - Opening
  • 15:20 - Aftrap door Edward Stigter, I&M
  • 16:00 - Pitchen
  • 17:15 - Open podium
  • En tot 18:00 - Borrel, netwerken, afsluiting

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen aan info@jongleefomgeving.nl. Deze bijeenkomst is bedoeld voor jonge professionals tot en met 35 jaar die werken in het domein van de fysieke leefomgeving.

 

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, aan de Plesmanweg 1-6 in Den Haag. Legitimatie is verplicht bij binnenkomst.Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design