CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Nieuwjaarsborrel Netwerk Jong Leefomgeving

14 januari 2016

Om het nieuwe jaar te openen, terug te kijken op 2015 en vooruit te blikken naar 2016 organiseert Netwerk Jong Leefomgeving op 14 januari 2016 een nieuwjaarsborrel in Restaurant – Café Harbour te Utrecht. Tussen 17:00 en 20:00 is iedere jong professional (t/m 35 jaar) die werkzaam is op het gebied van de leefomgeving van harte welkom! Een leuke gelegenheid om het netwerk te leren kennen, kennis te maken met vakgenoten en bij te praten over actuele ontwikkelingen. Tijdens de Nieuwjaarsborrel besteedt het bestuur kort de aandacht aan een aantal highlights van 2015, een bestuurswissel en het programma voor 2016. Daarvoor willen we óók jullie input! Zorg dus dat je erbij bent!

Lijkt het je leuk om te komen? Stuur even een mailtje naar info@jongleefomgeving.nl. Wij zorgen voor hapjes en drankjes! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan! Tot dan!


Bezoek de website van Nieuwjaarsborrel Netwerk Jong Leefomgeving

Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design