CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Omgevingswet op het Flexival Ondergrond

21 januari 2016

De omgevingsvisie als kans (interactieve sessie)
In 2018 is het zover: de eerste volledig integrale omgevingsvisies zien het daglicht. De ruimte benaderd als 3D-ruimte. De onder- en bovengrond integraal verweven. Eindelijk! Maar dit integrale werken is niet direct vanzelfsprekend: een nieuwe wet leidt niet vanzelf tot nieuw gedrag. Met welke disciplines moet je wanneer samenwerken? Wat heb je nodig en wat moet je weten van andere partijen? Hoe geef je invulling aan maatschappelijke opgaven wanneer je de ruimte 3D benaderd?

Het uitgangspunt van deze sessie: tools, tips en trucs bepalen om met een omgevingsvisie de volledige integratie tussen boven- en ondergrond te bevorderen. Een zeer interactieve workshop begeleidt door een samenwerkingsverband van jong professionals werkzaam op het raakvlak van ondergrond en ruimte. Juul Osinga (TTE), Corinne Koot (Witteveen+Bos) en Anne Witteveen (H2Ruimte) nemen u mee naar de nabije toekomst. Zij formuleren de vragen en u de oplossingsrichtingen. Neem die mee naar huis en doe alsof de wet er nu al is!


Bezoek de website van Omgevingswet op het Flexival Ondergrond

Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design