CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Provero Congres 2016

24 mei 2016

Provero is een vakvereniging met haar wortels in het domein van de ruimtelijke ordening. Naast inhoudelijke kennis is er binnen dit domein de afgelopen jaren ervaring opgedaan met de digitale aspecten van het omgevingsrecht. Een ervaring die model staat voor het digitale stelsel van de Omgevingswet. De nieuwe Omgevingswet dwingt samenhang af tussen een groot aantal nu nog gescheiden opererende werkvelden. Om samenhang te bereiken moeten we elkaar ontmoeten, leren kennen en ervaringen uitwisselen. Provero biedt hiervoor de gelegenheid door haar congres open te stellen voor iedereen die de nieuwe wet raakt. Ook Netwerk Jong Leefomgeving is uitgenodigd om aanwezig te zijn. Leden van Netwerk Jong Leefomgeving krijgen toegang tot het congres voor een gereduceerd tarief van € 95,00 exclusief BTW.

 

Het Provero congres vindt plaats op 24 mei 2016 in Congrescentrum De ReeHorst in Ede. De ruim 20 workshops zijn divers van opzet en worden ingevuld door sprekers van formaat. Met aandacht voor onder meer de Omgevingswet, digitale aspecten, geo-informatie, standaarden en de huidige praktijk biedt Provero een congres dat u niet wilt missen. Graag tot ziens op 24 mei a.s.

 

Meer informatie en het volledige programma is te vinden op www.verbinddeleefomgeving.nl.


Bezoek de website van Provero Congres 2016

Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design