CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


AGENDA
Jong Leefomgeving - Agenda

AGENDA

Zomeractiviteit 26 juni - Serious Game Omgevingswet

26 juni 2019

Zomeractiviteit Jong Leefomgeving – Serious Game

Leuk hoor, al die bijeenkomsten óver de Omgevingswet. Maar hoe voelt dat nou, werken mét de Omgevingswet?!

 

Op woensdagmiddag 26 juni 2019 spelen we de Serious Game Omgevingswet bij de gemeente Den Haag. De spelsituatie waarin je het integraal inrichten van het fysieke domein via een digitale 3D wereld ervaart. Je maakt kennis met de nieuwe werkwijze die de Omgevingswet in 2021 inzet.

 

Samen met een aantal andere leden van Jong Leefomgeving vorm je een team. Je krijgt in het spel een rol als ambtenaar Economie, Wonen, Verkeer en vervoer, Natuur en Milieu, Maatschappelijke voorzieningen of Buurtbewoner. Vanuit verschillende oogpunten vernieuw je samen het Deltaplein in Kijkduin. Dat doe je via een digitale 3D wereld.

 

Je maakt gebruik van reële brongegevens en je zult realistische doelen nastreven. De uitkomst blijft fictief. Serious Gaming geeft je de ruimte om te oefenen met het werken onder de Omgevingswet. Dat maakt het geweldig om te doen. Laat je verrassen, je hoeft niets voor te bereiden.

 

Let op!

Er is maar beperkte beschikbaarheid om mee te doen aan deze activiteit. Bij 18 deelnemers zit de Serious Game vol. Meld je dus op tijd aan via info@jongleefomgeving.nl!

 

Serious Game Omgevingswet

Datum: woensdagmiddag 26 juni 2019

Tijd: 13.30 – 16.30 uur, inloop vanaf 13:15 uur

Locatie: Thijssestraat 45, Den Haag (ingang naast stadsdeelkantoor Laak)Terug

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design