CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


NIEUWS
Bestuurswissel Jong Leefomgeving

NIEUWS

Bestuurswissel Jong Leefomgeving

In het kader van de bestuurswissel zal ik me even kort introduceren. Mijn naam is Roel van Wijk, ik ben 30 jaar en woonachtig in Prinsenbeek. Ondanks mijn stedenbouwkundige achtergrond heb ik altijd affiniteit gehad met de technische aspecten binnen het ruimtelijke ordeningsveld. Naast de digitalisering in het kader van de Wro, adviseer en bied ik ondersteuning bij werkzaamheden rond diverse (basis)registraties met een geo-component. Vanuit mijn specialisme verwacht ik op het gebied van geo-informatie juist de input te leveren die met het vertrek van Patrick Blom anders zou komen te vervallen binnen het bestuur van Netwerk Jong Leefomgeving. Met het oog op de aankomende Omgevingswet, zitten er nieuwe instrumenten aan te komen die een belangrijke stap moeten gaan zetten op het gebied van digitale raadpleegbaarheid van betreffende omgevingsdocumenten. Daarbij gaan een hoop facetten bij elkaar komen die onderdeel gaan uitmaken van een steeds completer wordend digitaal stelsel van informatie. De komende jaren zal steeds concreter gemaakt worden hoe de digitalisering binnen de Omgevingswet vormgegeven gaat worden. Buiten de algemene bestuurstaak, is zeker mijn doelstelling bij alle onderwerpen in het kader van de Omgevingswet de koppeling te zoeken met de digitalisering, raadpleegbaarheid en toepasbaarheid van de informatie. Ik verwacht met veel plezier mijn rol binnen het bestuur te vervullen. Dit mede door het enthousiasme op de verschillende bijeenkomsten van de (kerngroep)leden van Jong Leefomgeving die ik al heb bij mogen wonen.

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op of waarschijnlijk tot snel op één van de toekomstige bijeekomsten!

 

Roel van WijkTerug
Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design