CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


NIEUWS

NIEUWS

Bureaubezoek Jong BNSP & Jong Leefomgeving

Vrijdag 5 april brachten Jong Leefomgeving en Jong BNSP een bezoek aan Over Morgen. Na een rondleiding door De Nieuwe Stad, waar het kantoor van Over Morgen onderdeel van is, verzorgde Over Morgen een sessie over de praktijk van het werken met de Omgevingswet. In een korte presentatie zette Over Morgen uiteen hoe zij de essenties van de wet vertalen in werkbare kerninstrumenten. Binnen diverse gemeente waar Over Morgen werkzaam is gebruiken zij het kerninstrumentenspel om mensen begrip te geven van de samenhang van de kerninstrumenten. Het spel bracht gesprek en discussie op gang en veel leden van Jong Leefomgeving en BNSP konden ook vanuit hun eigen werkpraktijk hierop reflecteren.

 

Dat de Omgevingswet goed voor debat is, bleek wel tijdens het Lagerhuisdebat. Door middel van drie stellingen over of de overheid wel kan loslaten, of de buurman dan zijn huis niet roze schildert en of de Omgevingswet het allemaal daadwerkelijk makkelijker gaat maken waren de meningen goed verdeeld. Het leidde tot een levendig en vrolijk debat waar alles wat aan bod kwam tijdens de middag nog eens terugkwam.

 

Leuk om te horen en te zien wat de Omgevingswet in de praktijk losmaakt!Terug
Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design