CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


NIEUWS

NIEUWS

Dag van de Omgevingswet 2015

Op 1 oktober 2015 vindt de vierde editie plaats van de Dag van de Omgevingswet. Als start voor het samenstellen van het programma voor 2015 wordt ieder jaar een brainstorm georganiseerd om na te denken over thema's voor de invulling van het programma. Netwerk Jong Leefomgeving is hier ook voor uitgenodigd om mee te denken. Zodra er meer informatie bekend is over de wijze waarop Netwerk Jong Leefomgeving een bijdrage zal leveren aan de Dag van de Omgevingswet 2015, dan leest u dat hier op de website van Netwerk Jong Leefomgeving. 

 

De Dag van de Omgevingswet wordt jaarlijks georganiseerd door de VVM en haar partners. De afgelopen drie edities waren zeer succesvol, voor een impresse van deze dag verwijzen we naar de congresbundel van vorig jaar. Meer informatie over de editie in 2015 vindt u op de website van de VVM.

 Terug
Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design