CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


NIEUWS

NIEUWS

Gezocht: Bestuursleden en Ambassadeurs!

Netwerk Jong Leefomgeving zoekt bestuursleden en ambassadeurs! Heb jij affiniteit met de Omgevingswet en lijkt het je leuk om je actiever in te zetten voor het netwerk? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen aan info@jongleefmgeving.nl! Meer informatie over wat we van een bestuurslid en ambassadeur verwachten lees je via onderstaande knop!

 

Over Netwerk Jong Leefomgeving

Netwerk Jong Leefomgeving is een netwerk voor en door jonge professionals (tot en met 35 jaar) die actief zijn in het werkveld van de fysieke leefomgeving. Jonge professionals die met maatschappelijke en ruimtelijke vraagstukken aan de slag zijn, zoals de energietransitie, klimaatverandering, gezondheid, bevolkingshuisvesting en circulaire economie. Jonge professionals die werkzaam zijn bij de overheid, in het bedrijfsleven of bij een maatschappelijke organisatie. Jonge professionals die bovenal (h)erkennen dat samenwerking noodzakelijk is om het verschil te maken! Jong zijn is wat ons verbindt en waarmee wij ons onderscheiden.

 

Bestuurslid

Als bestuurslid zet je je in om de doelen van Netwerk Jong Leefomgeving te realiseren: 

  • Jonge professionals van verschillende organisaties en achtergronden met elkaar te verbinden.
  • Actuele maatschappelijke en ruimtelijke vraagstukken te agenderen;
  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling van jonge professionals te stimuleren;
  • Samen te werken met andere (jong professional) netwerken en organisaties.

Dat kunnen we niet alleen en ook niet allemaal tegelijkertijd. We zijn op zoek naar mensen die hier (op onderdelen) hun steentje aan willen bijdragen. Dit kan door als bestuurslid te helpen in het initieren en organiseren van netwerkactviteiten, het verzorgen van externe communicatie, het ontwikkelen en geven van presentaties/workshops tijdens congressen/symposia van andere partijen, etc. Er is bovenal ruimte voor eigen ideeen en initiatieven! Tijdens periodieke bestuursvergaderingen bedenken we met elkaar leuke plannen voor bijvoorbeeld activiteiten waarna we dus ook daadwerkelijk gaan uitvoeren. Als bestuur vinden we plezier ook erg belangrijk, samen plannen smeden voor de toekomst en daar samen ook mee aan de slag gaan! 

 

Ambassadeur

Ambassadeurs van Netwerk Jong Leefomgeving beschouwen we als de actieve leden die meedenken over nieuwe thema's en ontwikkelingen en ideeen hebben voor samenwerkingen en activiteiten. Als ambassadeur heb je zelf de vrijheid om een onderwerp voor een activiteit aan te dragen. Ook is het mogelijk om een van de activiteiten te organiseren en inhoudelijk onderzoek naar een specifiek vraagstuk vanuit de leefomgeving of Omgevingswet op te pakken. Als bestuur ondersteunen we je daarbij om dit mogelijk te maken.Terug
Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design