CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


NIEUWS

NIEUWS

Kerngroepbijeenkomst 19 februari: Verminderen onderzoeklasten

De kerngroep zal in 2015 regelmatig bijeenkomen om zich te buigen over inhoudelijke vraagstukken op het gebied van de fysieke leefomgeving. Aanstaande donderdag 19 februari vindt de eerste bijeenkomst van 2015 plaats.

 

Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op het reduceren van de onderzoekslasten voor het aspect geluid. Ter introductie op dit thema zal Hans Huizer van adviesbureau Peutz het huidige toetsingskader voor met name wegverkeer- en spoorweglawaai toelichten. Ook worden enkele praktijkvoorbeelden toegeicht. De centrale vraagstelling luidt als volgt: “Welke instrumenten / methodieken / doelvoorschriften kunnen ervoor zorgen dat in het Omgevingsplan duidelijk wordt of bepaalde ontwikkelingen mogelijk kunnen worden gemaakt én dat tegelijkertijd de onderzoekslasten voor het aspect geluid worden gereduceerd? De bevindingen worden uiteindelijk gepresenteerd aan de directie Eenvoudig Beter van het Ministerie van Infrastructuur & Milieu en worden geplaatst op de website van Netwerk Jong Leefomgeving.

 

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de kerngroep? Stuur dan even een mail naar bestuur@jongleefomgeving.nl Terug
Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design