CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


NIEUWS

NIEUWS

Samen de toekomst in met 'Generatie R'

Op 2 maart 2015 heeft Netwerk Jong Leefomgeving, in samenwerking met een groot aantal partner netwerken, het initiatief ‘Generatie R’ gelanceerd (zie ook 'Generatie R' gelanceerd). 13 april 2015 organiseerde Netwerk Jong Leefomgeving de vervolgbijeenkomst van Generatie R. Samen met afgevaardigden van de andere betrokken netwerken is nagedacht over de inhoud, vorm en samenwerking van Generatie R. De resultaten worden binnenkort openbaar gemaakt.

 

Wil je nu alvast meer lezen over Generatie R? Bekijk dan eens de volgende twee artikelen.

 

'Samen de toekomst in ' - Stadswerk Magazine

In dit artikel beschrijven Juul Osinga (Voorzitter Netwerk Jong Leefomgeving) en Anneloes Voorberg (Vereniging Stadswerk & NVRD) de aanleiding en het doel van het initiatief (nog voor de oprichting van Generatie R).

 

'Generatie R' roept op tot samenwerking - Vakblad Bodem

Juul Osinga (Voorzitter Netwerk Jong Leefomgeving) en Saskia van Miltenburg (Voorzitter JongSTRONG) beschrijven in het artikel het initiatief 'Generatie R'. Generatie R wil een bijdrage leveren aan de ruimtelijke toekomst van Nederland. Hoe ze dit van plan zijn, lees je in het artikel!Terug
Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design