CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.



Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


NIEUWS

NIEUWS

Startbijeenkomst: Samenwerken in het Jaar van de Ruimte

Tijdens de nieuwjaarsborrel van Netwerk Jong Leefomgeving hebben 10 netwerken voor jonge professionals op het gebied van de leefomgeving hun samenwerking bekrachtigd (zie persbericht). Op 2 maart 2015 gaan ze de plannen samen verder uitwerken tijdens een startbijeenkomst op het kantoor van Jonge Honden. Het uiteindelijke doel van de samenwerking is het maken van een gezamenlijk statement over de ruimtelijke toekomst van Nederland. Om dit doel te behalen worden dit jaar een of meerdere gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom dit initiatief? Kijk regelmatig op onze website, of volg ons op Twitter en LinkedIn!



Terug
Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design