CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


NIEUWS

NIEUWS

Verslag netwerkbijeenkomst: Nationale Omgevingsvisie 7 november 2018

Op 7 november 2018 organiseerde Netwerk Jong Leefomgeving een netwerkbijeenkomst waarin de doorwerking van de Nationale Omgevingsvisie naar lokale gebieden centraal stond. In oktober is het kabinetsperspectief op de Nationale Omgevingsvisie (NOVI) naar de Tweede Kamer gestuurd, de eerste stap richting de ontwerp-NOVI. Daarin worden richtinggevende uitspraken gedaan over een aantal nationale opgaven. Er zijn gebieden in Nederland waar veel van deze nationale opgaven samenkomen, de Merwedekanaalzone in Utrecht is bijvoorbeeld zo’n gebied. De provincie Utrecht en de gemeente Utrecht spelen daarin ook een belangrijke rol. Al deze partijen stonden vertelden tijdens de bijeenkomst over de stand van zaken, hun ervaringen en ook uitdagingen die ze daarin tegenkomen! 

 

Bekijk het verslag hier!Terug
Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design