CONTACT

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.Zet een vinkje in het vakje:

BEDANKT

Bedankt !

 

Het netwerk Jong Leefomgeving is de afgelopen jaren gesteund door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Programma Aan de slag met de Omgevingswet en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Sinds 1 juli 2019 staat Netwerk Jong Leefomgeving op 'eigen' benen. De achtergrondbeelden op deze website zijn aan ons beschikbaar gesteld door de VPRO en zijn opgenomen in het kader van het televisieprogramma Nederland van Boven. 

 

Wij danken al onze samenwerkingspartners voor hun bijdrage!

 

Het bestuur van Jong Leefomgeving


ORGANISATIE
Jong Leefomgeving - Organisatie

ORGANISATIE

Netwerk Jong Leefomgeving is een informeel netwerk dat wordt georganiseerd door een bestuur dat bestaat uit vier bestuursleden. Zij dragen daar op vrijwillige basis aan bij. Het bestuur wordt ondersteund door een diverse groep actieve leden. Deze leden zijn ook wel de ambassadeurs van het netwerk. Daarnaast is er ook nog een grote groep leden die af en toe bij een activiteit van het netwerk aanwezig is en het netwerk volgt via social media. Ook deze groep wordt gekenmerkt door het integrale profiel.

 

BESTUUR

Het bestuur van Netwerk Jong Leefomgeving bestaat uit vier personen. Zij zorgen er in basis voor dat de missie van het netwerk wordt uitgedragen, de doelen van het netwerk worden behaald en verder worden uitgebreid. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor het (mede)organiseren van de bijeenkomsten en activiteiten.

 

Het bestuur houdt zich naast de ‘organisatie’ ook bezig met de inhoud! De inhoudelijke kant wordt vormgegeven door aan te slag te gaan met vraagstukken over de fysieke leefomgeving en de Omgevingswet. 

 

Het bestuur van Jong leefomgeving wordt gevormd door:

  • Juul Osinga

    Juul Osinga is Adviseur leefomgeving bij Aveco de Bondt en daarnaast voorzitter van Netwerk Jong Leefomgeving.

  • Anouk Paris

    Anouk Paris is Adviseur bij Over Morgen en tevens bestuurslid die de 'inhoudelijke' kant van het netwerk behartigd.

  • Carmen Muurmans

    Carmen Muurmans is vakspecialist ruimtelijke ontwikkeling bij de Gemeente Someren en is bestuurslid binnen Netwerk Jong Leefomgeving.

AMBASSADEURS

Het bestuur wordt ondersteund door een diverse groep actieve leden. Deze leden zijn ook wel de ambassadeurs van het netwerk. Naast dat zij regelmatig bij bijeenkomsten van het netwerk aanwezig zijn, ondersteunen het bestuur bij het realiseren van de doelen van het netwerk. Ook helpen zij met het organiseren van verschillende activiteiten. De ambassadeurs hebben verschillende achtergronden en functies. Dit weerspiegelt het integrale profiel dat met de komst van de Omgevingswet wordt beoogd.

 

De ambassadeurs zijn op dit moment:

Jong Leefomgeving op TwitterJong Leefomgeving op LinkedInContactgegevens Jong Leefomgeving...Jong Leefomgeving bedankt...
FJ Design